Copiii pot face sex cu adulții!

septembrie 30, 2022

iconita

Ana Maria Ivan

Screenshot 20220928 200558216 1 1

Irene Montero este ministrul egalității care face parte dintr-un guvern de stânga eminamente progresist ce susține dreptul copilului „de a avea relații sexuale cu adulții”. Cu o condiție însă, pentru că este generoasă: copilul trebuie să fie de acord!

Ministrul Irene a declarat: „Ei au dreptul să știe că pot iubi sau întreține relații sexuale cu cine vor ei, bazate, da, pe consimțământ și acestea sunt drepturi recunoscute. Și nu vă place”.Sursa: atlantico.fr și okdiario.com

Acum, nu știu exact ce susțineți voi, de ce parte a baricadei sunteți dar AȘA ceva NU poate fi considerat vreodată normal!! Decât dacă ne-am dereglat cu toții…

De când copiii au capacitatea de a își da acordul pentru sex??? Ce fel de timpuri trăim?

Femeia nu doar că nu are ce căuta într-un post politic cu astfel de mentalități, dar ar trebui să treacă cel puțin printr-un test psihologic.

Liderul Vox, Santiago Abascal , a cerut demisia „urgentă” a ministrului Egalității pentru aceste declarații făcute în Camera Inferioară: „Este o urgență ca această doamnă să demisioneze sau să fie demisă. Și desființați acel minister totalitar când plecați. Luați mâinile mizerabile de pe copii!”, a scris el pe rețelele de socializare.

Dacă ne aducem aminte din istorie pe vremea naziștilor, Hitler înființase „case de dragoste” în care tinerii (de vârstă mică!) arieni și tinerele ariene trebuiau să întrețină relații sexuale pentru a face arieni mici și frumoși. Ajungem iar acolo?

🌍🌏🌎Alooo! Planeta! Vreau să cobor!

Pai bine măi oameni buni, acum 4 ani, 3 ani, un an…când scriam că aici se va ajunge, ați zis că sunt de modă veche.

Sunt curioasă dacă dragele mele colege de breaslă care au susținut mințile bolnave ale unora, precum moda schimbării de sex la copii sau care sunt atee și care au soți ce își bălăngăne organele sexuale prin fața copiilor (despre care scriu sus și le sfătuiesc și pe alte mame să facă asta!!) dacă și ASTA susțineti??

Vă susțineți oare copiii să aibă sex cu adulții? Susțineți pedofililia legală în condițiile în care România se chinuie să fie numit viol sexul cu un adolescent sub 16 ani?

Pe mine? Ce mă doare este că am avut dreptate când am spus că aici se va ajunge pentru că asta s-a urmărit de la început cu toată prostia de LGBTQ pușca mea că s-au terminat literele alfabetului cu toți dezaxații care nu știu dacă vor să fie animal sau om…

Dacă nu știați citiți aici cum un japonez vrea să fie câine și a început transformarea. Și nu, nu e la balamuc unde ar trebui să fie…

Pentru că da ultima fiță în materie de nebunie este transpeciismul adică ambitia bizara a unor ființe care aparțin speciei homo sapiens de a se identifica drept animale. Și da, se poate legal acum!

Dacă până acum se preda deja în unele școli și grădinițe din țările ‘dezvoltate și educate’ despre identitatea de gen și cum copiii își pot alege singuri sexul sau nu, stai că își vor putea alege să fie și animal, ce vor ei. Cum de mama pisicii mele nu m-am gândit că Maria vrea sa fie pisică când la 4 ani mieuna că vedea una?

Și vă rog nu îmi lăsați comentarii că sigur nu se va ajunge aici pentru că nu e ÎNCĂ lege pentru așa ceva…. toate au fost spuse doar o dată și ușor ușor au devenit legi! Toate lucrurile din ziua de azi au fost considerate anormale și acum sunt la rang de MODEL!! Toate au fost considerate nebunie până când nebunia a fost susținută de cine trebuie. Toate au fost ‘interpretate greșit’ până când … nu a mai fost.

În vremuri normale acești oameni erau tratați în clinici specializate!

Nici acum nu vă treziți?

Ce trebuie să se întâmple să vă dați seama de cât am decăzut ca oameni dacă am ajuns să susținem toate aceste lucruri?

Dacă vi se pare că sunt ironică pe alocuri în articol, nu vi se pare, chiar sunt! Este incredibil halul în care am ajuns, culmea susținuți de părinți care de dragul like-urilor și al popularității au uitat să fie normali!

Eu tot mai sper că ceva, orice îi va trezi. Sper, înainte ca proprii lor copii să fie afectați!

De SUS. Ne aude CINEVA? Hai să ne revenim. Totul până la copii!

Viața… e vai de ea!

Ana Maria

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: