Am facut aceasta reteta in fel si chip. Baza a plecat acum 4 ani de la aceasta reteta. Dar ce sa vezi, nu aveam in casa mereu acelasi lucru, asa ca a trebuit sa o schimb. Ultima varianta am facut-o saptamana trecuta si e una din cele mai bune, asa ca merita sa scriu despre ea.
A fost terminata in 2 zile de toata casa.
Ce va trebuie?
500 gr. Mascarpone
200 gr. Bulgarasi de branza cu smantana
3 oua
3 linguri de miere
Jumatate pachet de unt topit si racit
1 praf de copt
4 linguri de faina
O cana de nuci taiate bucati
Incepeti sa mixati ouale cu unt si miere. Adaugati cutia de mascarpone si branza de vaci. Apoi pe rand praful de copt si faina si la sfarsit nuca taiata.
Intr-o tava rotunda acoperiti cu foaia de copt. Introduceti in cuptorul pre-incalzit la 180 grade pentru o ora.
Lasati sa se raceasca si pastrati la frigider acoeprita cu o folie.
Merge minunat ca gustare, mic dejun si perfect pentru cafeaua mamicii de dimineata.
Multa grija si iubire!