Cum să faci baia să strălucească în jumătate de oră (mai ales când ai copiii pe lângă)

aprilie 12, 2021

iconita

Ana Maria Ivan

P 20210408 185458 01
Baia, ultima cameră dintr-o casă pe care nimeni nu vrea să o curețe. Sau cel puțin eu nu am avut acest vis … vreodată. Motiv pentru care baia o pasat-o mereu iubitului.
După ce m-am căsătorit, soțul meu vrând să scape de această corvoadă a angajat pe cineva care să ne ajute la acest capitol..
Totuși, mai ales în ultimul an, am avut multe săptămâni când au fost carantine sau situații de urgență, când doamna noastră dragă nu a avut voie să intre în localitatea noastră.
Uite așa, mi-am suflecat mânecile și cu ajutorul dovcelelului Achim, am reușit să termin toată baia, în mai puțin de jumătate de oră.
Ce mă ajută?
Organizarea!
Îmi este mult mai ușoar în timpul săptămânii dacă copiii sunt la grădiniță. Astfel că îmi organizez lucrurile încât să fac curat în toată casa într-o singură zi din săptămână (nu fac niciodată în weekend, pentru că este timp pentru familie). Dacă am de lucru, îmi iau jumătate de oră în fiecare seară să curăț câte o zonă din casă ( și le împart așa: 3 dormitoare, 2 băi sau bucătăria cu livingul).
Mare lucru să nu freci cu bureței, periuțe de dinți sau alte minuni cum făcea mama când eram eu mică.
E minunat să dai fâs fâs, să ștergi iar locul să rămână curat și dezinfectat.
Pentru obiectele din inox folosesc:
Este o soluție parfumată anticalcar cu pulverizator, adaptat pentru a elimina calcarul, rugina, orice tip de murdarie de pe inox, obiecte sanitare, chiuvete, vase, cabine dus, wc-uri, gresie, ceramica, piscina.
Soluție curățare și prevenire depunere de calcar, ce oferă strălucire, igienizant pentru baterii, robinetele din inox, cabine de duș, sanitare diverse și obiecte din inox.
Pentru desfundat țevi și scurgeri
Elibereaza eficace scurgerea de chiuvete din bucătărie, bideu, căzi de baie, lavoar, dușuri obturate de fire de păr și resturi diverse, țevi, sifoane, eliminând mirosurile urâte.
Igienizant și antibacterian, curățare
Soluție antibacteriană împotriva mirosurilor și a germenilor. Este folosit cu succes la toalete domestice, publice, toalete de avion sau de rulote-campere, depuratoare, cisterne de stocare a apei pentru reciclare, țevi de evacuare, vase wc, sifoane din baie sau bucătărie.
Curățare calcar cu igienizant concentrat pentru curățarea calcarului dur și învechit, oxid sau rugină de pe suprafețele din ceramică sau vopsite ca: wc-uri, dusuri, piscine, cadă de baie, gresie, robinete, chiuvete, etc.
Detergent igienizant profesional Horeca cu acțiune antimicrobica incolor-inodor. Puternică acțiune sterilizanta-antimicrobica, folosit la igienizare în sectorul alimentar sau în spitale, hoteluri.
Formează un strat protector și evită reformarea bacteriilor pentru o lungă durată de timp.
Igienizant detergent sub formă de gel cu clor, parfumat.
Combină o energică acțiune de curățare cu o elevată putere antibacterica datorită clorului pe care îl conține.
Pentru piatră și rugină
Produs ideal pentru eliminarea depunerilor de calcar la mașinile de spălat vase / rufe, jacuzzi, centrale termice, boilere, cazane de încălzit, radiatoare, calorifere, etc.
Nu atacă plasticul, fibra sticlă sau lemnul laminat.
Pentru curățarea mâinilor
Lichid pentru spălat pe mâini, delicat, format dintr-o concentrație ce permite curățarea rapidă a murdăriei de orice tip.
Pentru că se apropie Curățenia de primăvară sau Sfintele Paște, Kimicar are o mulțime de reduceri pentru multe produse de care aveți nevoie pentru întreaga casă.
Le-ați încercat? Ce trucuri aveți pentru curățarea băii?
Am scris ce folosesc pentru curățarea bucătărie Aici.
Cam așa este curățenia cu cei mici lângă mine. Și pentru că soțul a primit o super salopeta Kimicar, frumoasă tare, nu am putut rata ocazia să o port și eu.
Viața e o bucurie!
Ana Maria
\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: